Posted by : brent zondag 11 december 2016

Wat zijn powersaves ?

Iedereen koopt maar powersaves maar waarom eigenlijk  wat kan je ermee en waarom zou je er geld aan spenderen ?
Wel mischien vind je hier wel een antwoord op je vraag.

Subscribe to our mailing list and become a nitendohacker! | hack je dag

* indicates required


Goed of Slecht ?

Powersaves geven je het vermogen om een savefile van een cart op te slagen maar je kan er ook slechte dingen mee doen.
Dus kopen mensen het dan voor goed of slecht ?
Je kan ook gewoonweg een backup maken van je save file en verder niets doen vrij simpel toch ?
Maar er zijn ook slechte kanten aan verbonden
Wat zijn powersaves ?

  • Goed

Je back-ups maken dit kan ook voor youtubers handig zijn om bepaalde scenes na te spelen voor een tutorial video zonder te moeten wachten.
Back ups zijn voor meerdere dingen goed en behoeden je van al je data te verliezen indien er iets gebeurt met je cart wat opzich wel héél gemakkelijk is.
Er zijn verschillende redenen waarom je informatie opslagen héél handig is en goed kan zijn voor later.

  • Slecht
Mensen vergeten weleens dat je de informatie die je opslaat ook kan alteren en aanpassen naar je eigen wil.
Tegenwoordig is het zelfs zo simpel dat je bijna niets zelf moet doen je download wat code van de site zelf en je hebt meteen wat je wil.
Er zijn héél weinig grenzen en het is zo simpel dat een klein kindje van  6 het zou kunnen. De vraag is waarom gebruiken de meeste mensen het ?

Gratis items ?

Door code te downloaden kan je praktisch iedere item in de game gratis krijgen zonder enige moeite.
Het is easy te downloaden en powersaves zijn gemakkelijk verkrijgbaar.
Easy like that, maar is het het waard?
Wat zijn powersaves ?Dat ligt aan jou perspectief naar het gebruik van powersaves toe.
Ben jij meer het type dat graag legit speelt dan denk ik dat dit helemaal niet echt iets voor jou is.
Er mogen dan bepaalde goede kanten aan zijn bijna niemand tot niemand gebruikt het voor iets goed. Er zijn duizende cheats voor bijna iedere game verkrijgbaar en je kan ze gebruiken zonder iets te doen.
Mensen gebruiken het wel maar als je het gebruikt is het de key om er een evenwicht in te vinden om niet je eigen speel plezier te verpesten en het niet gewoon voor je vrienden te doen. Ik steun dit niet maar ben er ook niet volledig tegen. 
Het is ieder zijn keuze om te doen wat ze willen en zo is het simpeler voor mensen die niet al teveel tijd willen spenderen aan het spel zelf omdat ze competetive willen spelen.
Pokeballs enzovoort zijn niet het einde van de wereld en in mijn ogen is het niet erg als je het voor offline purpose only gebruikt. powersaves zijn dus ook niet zo slecht als je ze juist gebruikt en niet voor online purpose.


Subscribe to our mailing list and become a nitendohacker! | hack je dag

* indicates required

GRATIS SHINY POKEMON?

Ja hoor zelfs gratis shiny pokemon is niet eens moeilijk je kan ze gewoon vangen of clonen enzovoort de mogelijkheden zijn eindeloos.
Wat zijn powersaves ?Het is zo simpel daarom dat iedereen het koopt het is net zoals vroeger op de playstation 2 waar je werkelijk de cheats uit een boekje kon lezen nu heb je het internet maar vroeger was het zo dat je cheats in boekjes kon vinden just like that.
Powersaves kosten ook niet echt veel of toch niet voor wat je er allemaal mee kan doen wat heel heel handig is.
Ze werken wel met een license code en je moet wel degelijk je powersave registreren voor je echt codes kan downloaden, ja je moet degelijk je codes downloaden maar het is niet echt dat het ingewikkeld is je kan letterlijk nog uitkiezen ook.
https://powersaves3ds.maximummemory.com/  Je kan letterlijk alles daar downloaden en het is vrij goed uitgelegt, indien je vragen heb kan je daar met een support spreken of kijken bij de veel gestelde vragen.

Een code aanvragen ?

Als er niets tussen zit wat jij echt wil wat niet vaak voorkomt sinds de lijst met codes echt heel groot is en ik zelfs niet eens de tijd neem om hem helemaal te bekijken.
Kan je ook een code aanvragen zodat mensen een code ontwikkelen voor jou die doet wat jij wil deze word dan public gemaakt denk ik.
Maar ik denk eerlijk gezegt dat als dit niet goed genoeg voor je is je beter eerst mijn andere blog post leest :http://nitendohacks.blogspot.be/2016/12/waarom-is-pokemon-hacken-slecht.html
Er zijn grenzen ik denk dat het hele doel van deze powersave is om het proces te versnellen om competetive te spelen of toch zo zou ik het gebruiken en dan zelf nog niet.
Maar niet iedereen houd zo van de lore ( het verhaal, de story line ) waardoor ze vrij gemotiveerd zijn om dit soort dingen te doen wat uiterst normaal is we zijn en we blijven mensen.
Dus is het normaal als we soms toegeven aan de makkelijke manier maar betekent dat dan ook dat makkelijk het betere is ?
Of is het net andersom leid het moeilijke vaan naar het betere ? laat in de comments na wat jou ervaring met makkelijk & moeilijk is.
Als je powersaves hebt is normaal gezien ook mogelijk om dit te gebruiken voor je nintendo te homebrewen.
Weet je niet wat homebrew is  en ben je wel bereid er over te lezen en je wilt er echt meer over te weten komen kan je simpelweg gewoon mijn andere post lezen: http://nitendohacks.blogspot.com/2016/12/homebrew-2ds-and-3ds.html.
Homebrew zorgt voor een regio vrije nintendo ds wat dus eigenlijk betekent dat je games van overal ter wereld kan spelen.
Het kan zijn dat je dit niet wist maar Nintendo maakt gebruik van een region lock waardoor je games van andere regions niet hier kan spelen wat irritant is maar ergens ook begrijpbaar.

Subscribe to our mailing list and become a nitendohacker! | hack je dag

* indicates required

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © NitendoHacks | Hack je dag - Blogger Templates - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -